Кои сме ние?

Лиценциран погребален оператор кој договара и превезува починати во Македонија и надвор од државата.

Се стремиме кон највисоки стандарди во нашата професија

Ние сме професионален тим со години на искуство во погребниот сектор, посветени на создавање на почитливи и достоинствени погребни услуги.

За да им помогнеме на нашите клиенти во најтешките моменти, секогаш сме подготвени да ги задоволиме нивните барања и да ги превеземе починатите со максимална безбедност и уважување.

Достапни сме 24/7

Нашата продавница се наоѓа во Куманово

ул. Народна Револуција бр.112
Куманово, Северна Македонија

Достапни сме за вас 24/7

Подготвени сме да одговориме на барањата и потребите на нашите клиенти во било кое време.
Нашиот тим е подготвен да помогне кога е најпотребно во било кој момент од денот или ноќта.

+389 76 368 160

Услуги

...
Комплет погребна опрема

Комплетната погребна опрема нуди целосна поддршка за последниот поздрав со најблиските, без потреба за дополнителни аранжмани или грижи.

...
Венци (цвеќе и икебани)

Венците од цвеќе и икебани се прекрасен начин за изразување на почит кон починатите и поддршка кон нивните најблиски.

...
Свеќи (мали и големи)

Свеќите се симбол на светлина и спомен и се дел од погребните обреди.

...
Превезување на починати во и надвор од Македонија

Превезувањето на починати во и надвор од Македонија се врши со високо ниво на професионализам и достоинство.

Галерија

Погребална опрема

Погребална опрема

Погребална опрема

Погребална опрема

Погребална опрема

Погребална опрема

Погребална опрема

Погребална опрема

Погребална опрема

Контакт

Достапни сме 24/7

Локација

ул. Народна Револуција 112 - Куманово

Телефон

+389 76 368 160

Loading
Your message has been sent. Thank you!